Giften


Large_130602_0495Wycliffe is een uitzendende organisatie, maar dat betekent niet dat zij voor het inkomen van de werkers zorgen. Alle werkers bij Wycliffe leven van giften. Het maakt niet uit of je in het buitenland werkt of gewoon hier in Nederland. Wij geloven en weten dat God voor ons zorgt en daarom is dit een onderwerp waar we liever niet teveel over spreken. Aan de ander kant realiseren we ons dat je dit soms ook bespreekbaar moet maken omdat mensen het anders niet weten.

We begrijpen heel goed dat het soms overweldigend is hoeveel organisaties er zijn die allemaal sponsors nodig hebben voor hun projecten. Maar misschien wilt u nu u dit allemaal gelezen heeft, biddend overwegen of u ons werk financieel wilt steunen zodat wij ons werk zonder financiële zorgen kunnen blijven doen.

Giften kunnen worden overgemaakt op bankrekening NL48RABO0378307339 t.n.v. Wycliffe Com. Verschoor te Wijk bij Duurstede. Of click op de onderstaande button.

Vele handen maken licht werk. Uw bijdrage wordt praktisch ingezet met onze maandelijkse kosten. Hierdoor kunnen wij fulltime voor Wycliffe blijven werken en draagt u zo een steentje bij aan dit belangrijke werk.giften ideas