Mijn preek van de week


Walter-Ineke-Wycliffe-preek-001Dit keer gaat het blog over iets heel anders dan ons werk bij Wycliffe. Ik, Ineke, zit in de ouderraad bij onze jongste dochters school. Een paar weken geleden was ik bezig met het uitzoeken van boekjes die de kinderen kunnen krijgen voor kerst. In de catalogus kwam ik het onderstaande boekje tegen. Aangezien onze jongste dochter van 10, Hadassah een paar keer per maand geen zondagschool heeft en gewoon in de dienst zit, leek het me wel een leuk idee om dit boekje aan te schaffen. Vaak is het toch een dillema van wat je je kind laat doen tijdens de dienst. Het is toch zondag en ze zitten in de kerk, dus een Donald Duckje lezen of een spelletje op de mobiel laten spelen lijkt niet altijd gepast. En als ouder hoop je toch dat je kind wel iets mee krijgt van de dienst
en ook niet met tegenzin naar de kerk gaat. Hadassah heeft het boekje al een keer gebruikt en vond het direct erg leuk. Het boekje bestaat uit een aantal standaard vragen die de kinderen elke week kunnen invullen, daarnaast zijn er verschillende opdrachten die de kinderen kunnen maken. Hadassahs mening:”Waarneer heb ik géén zondagschool? 🙂 ”

Dit boekje kun je bij verschillende Christelijke boekwinkels krijgen, en ook op het internet valt het te bestellen voor maar €4,95.
Mijn preek van de week-Corien Oranje

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.