De Bijbel-dat is het enige wat ik lees


12009599_1675475729366991_3279974088648016461_n

Interview met een vrouw uit Papoea-Nieuw-Guinea:

“Ik lees nadat ik in de tuin heb gewerkt, ik lees aan de kant van de weg, ik lees bij de rivier, ik lees in de jungle. Ik houd ontzettend veel van lezen”

Wanneer begon u met lezen?

“Het is nu al een paar jaar geleden. Aan de andere kant van die berg is een zendingsschool. Na schooltijd geven de zendelingen verschillende lessen aan de gemeenschap. Ik had mezelf opgegeven om te leren lezen.

Waarom?

“Ik wilde niet altijd afhankelijk zijn van mijn familie om voor mij te lezen. Ik wilde vrijheid, dus ging ik naar school. Nu kan ik in mijn eigen taal lezen.”

What heeft u recent gelezen?

“De Bijbel, en dat is ook het enige wat ik lees. Ik ben nu bezig met het verhaal van een jongen die David heet, hij verslaat een reus. Dat is mijn lievelingsverhaal.”

Wat een inspiratie! Daar kunnen wij in het westen nog veel van leren!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 gedachten over “De Bijbel-dat is het enige wat ik lees

 • obmenriz

  Je reactie wacht op moderatie.

  Компания http://obmenneg.com/ является автоматическим и круглосуточным онлайн -сервисом, который позволяет обменять средства. И для этого нет необходимости выходить из дома. Так получиться осуществить обмен между системами, банковскими картами, криптовалютами. Но самое главное, что сервис работает круглосуточно, а потому совершить операции вы можете в любой час. При помощи полной автоматизации удалось добиться важных преимуществ перед аналогичными компаниями:

  1. Все операции происходят очень быстро, включая [url=http://obmenneg.com/]exchange webmoney[/url]
  2. На минимальную сумму обмена влияют требования определенных платежных систем
  3. Обмен можно осуществлять в любое время: поздно ночью, либо ранним утром
  4. Из-за того, что издержки минимальны, то и комиссия взимается символическая

  Все эти преимущества создают необходимые предпосылки для того, чтобы обратиться за помощью именно в эту компанию. Так вы потеряете минимум времени и денег. Воспользуйтесь услугами компании, которая дорожит клиентами и выполняет все обязанности на высшем уровне.